První zápas o 3. místo vyšel lépe Hurtově Lhotě

HC Wolfs Hurtova Lhota – HC Česká Bělá     6:3 ( 0:0, 4:2, 2:1)

Sestavy
HC Wolfs Hurtova Lhota : Dviši – Adamec Milan, Krejčí, Benc, Prchal, Blažek, Kerber P., Šotola, Munia, Kerber M., Kahoun.
HC Česká Bělá : Čermák – Krejdl M., Hlaváč, Klimeš, Provazník, Zvolánek, Kudláček, Klement, Slavík, Blažek, Rakušan P. ml., Kubát.

Goly
Domácí : Benc, Prchal 3x, Munia, Blažek.
Hosté : Hlaváč, Zvolánek, Rakušan.

Vyloučení : 2:4

Během první třetiny nepadl žádný gól a vypadalo to, že v utkání moc branek nepadne. Výborní golmani na obou stranách vychytali co šlo a tak se čekalo na první branku až téměř do poloviny 2 třetiny. Ta padla do sítě Hurtova Lhoty. Nedlouho potom bylo srovnáno a poté už byla vždy napřed Hurtova Lhota až do konečného skóre 6:3. I když do poloviny první třetiny byla Česká Bělá aktivnější a šancí měla více, tak 2 a 3 třetina již byla Hurtova Lhota aktivnějším soupeřem a Bělou přestříleli. Z tohoto utkání si odvezla H.Lhota bod a o vítězi bronzového poháru se rozhodně v sobotu od 16:30, kdy sehrají obě družstva 2. zápas boje o 3 místo a poslední utkání této sezóny. Poté následuje finále, kde se hraje od nuly, neboť Plameny s Klouzovama hráli nerozhodně 4:4. Zveme všechny diváky na tyto 2 utkání, které nabídnou špičkové zápasy amatérské ligy a určitě se bude na co koukat.

 

Doplnění chybějícího utkání Libice – Vilémov ze dne 6.3.2016

HC Vilémov – HC Libice 5:11 ( 1:3, 1:3, 3:5)

Goly : Lupták 3x, Špitálník, Šrámek – Marek 4x, Bříza J. st. 3x, Lorenc, Mečiar, Nosek, Bříza J. ml.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Mussa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.