Do finále postupují KLOUZOVY a PLAMENY !

Tento víkend rozhodl o finalistech. O 3 místo si zahraje Česká Bělá s Hurtovou Lhotou.

1) Klouzovy – HC Česká Bělá 3:7 (1:5, 1:1, 1:1) po s.n. 1:0.

Sestavy
Klouzovy : Nejedlý J. – Žemlička P., Švec, Benák, Ressl, Haltuf, Mudruňka, Halák, Žemlička M., Odvářka, Nejedlý R., Míšek, Piskač.
HC Česká Bělá : Čermák – Blažek, Hlaváč, Provazník, Kudláček, Slavík, Kubát, Cinegr, Klement, Rakušan P. ml., Benák, Kolář, Zvolánek, Halama.

Goly
Domácí : Ressl 2x, Švec.
Hosté : Kolář, Zvolánek 2x, Kubát 3x, Blažek.

Vyloučení : 2:3

Klouzovy obhajovali výhru z minulého víkendu a k postupu jim stačila remíza. Ovšem úvod zápasu jim vůbec nevyšel dobře a v polovině provní třetiny už porhrávali 4:0. V tomto utkání byla Česká Bělá jednoznačně lepším družstvem, když dokázali nastřílet 7 branek. Byly rychlejší a na ledě měli vždy více ze hry. Měli jasný cíl, dovést utkání do nájezdů. Právě v těch je pak Klouzovy vyřadili, když vítěznou branku v posledním nájezdu trefil Švec a mohli se tak radovat z postupu do finále Klouzovští.

 

2) HC Wolfs Hurtova Lhota – Plameny 4:4 (3:2, 1:1, 0:1 )

Sestavy
HC Wolfs Hurtova Lhota : Salaquarda – Tecl, Kerber P., Kerber M., Munia, Prchal, Prášek, Krejčí, Benc, Panský, Šotola, Kahoun, Kováč.
Plameny : Bořil – Vosička, Čermák, Dvořák, Kvaček M., Kavalír, Klement, Koubek, Kárník, Dražil, Meloun, Krédl, Málek, Křivský.

Goly
Domácí : Prchal 3x, Benc.
Hosté : Dvořák, Dražil, Klement, Vosička.

Vyloučení : 2:4 ( Plameny navíc do kolnce utkání)

Další duel těchto celků vypadal jako přes kopírák z utkání předešlého, kde poražený nastoupil na soupeře a dostal se rychle do vedení. Hurtova Lhota již v polovině první minuty vedla 1:0 a následně na to dokázala zvýšil až na 3:0 v první třetině. Plameny se ale rychle vzpamatovali a ještě před koncem 1. třetiny snížili na 3:2. Utkání bylo odehráno v rychlém tempu a také bohužel se zraněním na obou stranách. Nejprve se nešťastně srazili kolenem Kováč a Málek, když prvně jmenovaný utkání nedohrál a druhý hráč obdržel trest do konce utkání. Z pohledu diváka to opravdu vypadalo jako nešťastné sražení. Dalším zraněným byl hráč Plamenů Meloun, když byl trefen pukem do oblasti krku a taktéž nedohrál. Plameny celý zápas dotahovali výsledek a více jak polovinu 3. třetiny drželi výsledek 4:4. Dokonce poslední 2 minuty hráli nejprve v 6:5 a poté po vyloučení hráče Plamenů, dokonce 6:4. Ani to však nestačilo a Plamenům remíza postačila pro postup do finále, kde na ně již čekají Klouzovy.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Mussa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.