První zápasy semifinále ve znamení favoritů

1) HC Česká Bělá – Klouzovy     2:3 ( 1:1, 0:0, 1:2)

Sestavy
HC Česká Bělá : Čermák – Krejdl, Provazník, Kudláček, Halama, Hlaváč, Kubát, Slavík, Cinegr, Rakušan P. ml., Zvolánek, Kolář, Benák.
Klouzovy : Nejedlý J. – Ressl, Haltuf, Žemlička P., Halák, Švec, Novák, Benák, Jiránek, Piskač, Míšek, Žemlička M.

Goly
Domácí : Hlaváč, Kolář.
Hosté : Ressl, Švec 2x.

Vyloučení : 2:1

V tomto velice vyrovnaném utkání, kde bylo mnoho šancí na obou stranách nakonec Klouzovští vyhráli, avšak vůbec se nevyvíjelo až do konce utkání v jejich prospěch. Víceméně celý zápas vedla  Česká Bělá a Klouzovy dotahovali. Až v posledních 3 minutách se jim podařilo nejdříve srovnat výsledek na 2:2 a poté o pár vteřin déle přetáhnout vedení na svojí stranu. Celkový výsledek 3:2 pro Klouzovy a tedy 1:0 na zápasy. Klouzovy v následujícím utkání semifinále musí potvrdit svoji výhru, nebo alespoň remízovat. V případě prohry budou následovat nájezdy a o postupujícím do finále se rozhodne až v nich.

2) HC Wolfs Hurtova Lhota – Plameny     4:5 ( 0:1, 1:2, 3:2)

Sestavy
HC Wolfs Hurtova Lhota : Diviš – Adamec Michal, Kerber P., Blažek, Prášek, Krejčí, Kahoun, Benc, Prchal, Kováč, Kerber M., Munia, Šotola.
Plameny : Bořil – Klement, Dvořák, Málek, Kvaček L., Vosička, Kavalír, Kvaček M., Krédl, Macek, Koubek, Křivský, Meloun, Kárník, Černý, Dražil.

Goly
Domácí : Kahoun, Prchal 3x.
Hosté : Vosička 2x, Dvořák, Kvaček M., Dražil.

Vyloučení : 4:3

V tomto souboji se opět čekal vyrovnaný souboj těchto dvou družstev a také to tak bylo. Plameny dokázali získat vedení 3:0, avšak Hurtova Lhota nic nevzdávala a po snížení na 3:2 byly nadosah srovnání. Plamenům se vždy podařilo vstřelit gól na dvoubrankové vedení a Hurtova Lhota opět stáhnout. Ve finále bylo skóre 5:4 pro Plameny a ty již své vedení nepustili a tak první výhra a matchball tak patří jim. Stejně jako Klouzovy musí potvrdit svoji výhru v následujícím klání a nebo alespoň remízovat. Na tento souboj se můžeme těšit opět příští sobotu, stejně jako na předešlou semifinálovou dvojici.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Mussa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.