Umístění některých družstev je už nyní jasné

Vzhledem k faktu, že letos není pro CHL Play off, je již teď známo první místo a spodek tabulky. O 2 a 3 místu se ještě rozhodně v sobotních a nedělních utkání.

Již nyní je z tabulky patrné, že letošní špici tabulky obsadí družsto České Bělé, které již nemá soupeře, který by je dokázal bodově předehnat. Stejně tak tomu je i na opačné straně tabulky, kde jsou od spodu jistá družstva SK Devils, Vilémov, LÉBL Team a Hurtova Lhota. Tým Klouzov má sice pouze bod na Libici, ale nepředpokládá se, že by Libičtí nedokázali porazit Vilémov a LÉBL team, tudíž pravděpodobně obsadí 3 místo Libice a Klouzovy se letos budou muset spokojit se 4. příčkou. O 2. místě se rozhodne až v úplně posledním utkání této sezóny, kde se střetnou Plameny s Hurtovou Lhotou.

Již známé umístění :

1. místo – HC Sokol Česká Bělá
2. místo – (Plameny ?, Libice ?)
3. místo – (Plameny ?, Libice ?)
4. místo – (Klouzovy, Libice?)
5. místo – HC Wolfs Hurtova Lhota
6. místo – LÉBL Team
7. místo – HC Vilémov
8. místo – SK Devils

Sobota 21.2.2015
16:30 – HC Česká Bělá – LÉBL Team ( po utkání předávání pohárů)
18:15 – HC Libice n./D – Vilémov ( po utkání předávání pohárů)

Neděle 22.2.2015
16:00 – SK Devils – Klouzovy ( po utkání předávání pohárů)
17:45 – Plameny – HC Wolfs Hurtova Lhota ( po utkání předávání pohárů a slovo pořadatele k ukončení sezóny )

Pořadatelé CHL srdečně zvou všechny fanoušky na sobotní a nedělní utkání, kde proběhné také slavnostní předávání pohárů, trofejí a diplomů !

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Mussa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.