CHL 2014/2015 je dohrána !

Poslední 2 zápasy CHL 2014/2015 jsou dohrány a tak přinášíme poslední letošní report ze zápasů.

Předposlední zápas odehráli družstva SK Devils proti Klouzovům. Toto utkání už nemohlo nic ovlivnit a tak Klouzovští hráli ve slabším tempu a nabídli Devils možnost výhry. Za stavu 7:6 pro Devils však zhruba 25 vteřin před koncem srovnal z mezikrůží Halák a tak se Devils mohou radovat pouze z jednoho bodu.

Mnohem důležitější zápas se odehrál poté, kdy Plameny bojovali o 2. místo proti Hurtově Lhotě. Ta tentokrát přijela vyzbrojená a zdálo se, že nechtějí Plamenům dát nic zadarmo. Plameny potřebovali alespoň 1 bod za remízu, aby se bodově dotáhli na Libici, která je v sobotním utkání předběhla. Plameny ale nenechali nic náhodě a díky 4 golům Dvořáka a 2 golům Luboše Kvačka si zajistili potřebné vedení a vymetením pavučiny v růžku už Kavalír je potvrdil, že si 2. místo zaslouží. Konečný stav 7:2 pro Plameny a jijich celkové 2. místo v CHL, které je jejich historickým úspěchem.
SK Devils – Klouzovy 7:7 (2:3, 4:2, 1:2)

Sestavy
SK Devils : Venc – Vašíček, Krov, Chymo, Polívka, Matoušek, Mareček, Jambor, Dušek, Baumgartner, Musílek, Kopal, Hlídek.
Klouzovy : Nejedlý J. – Novák, Jiránek, Žemlička P., Švec, Benák, Ressl, Haltuf, Mudruňka, Halák, Žemlička M.

Goly
Domácí : Mareček, Jambor, Baumgartner (3x), Kopal (2x).
Hosté : Novák, Švec (3x), Halák (2x), Haltuf.

 

Plameny – HC Wolfs Hurtova Lhota 7:2 ( 2:0, 2:1, 3:1)

Sestavy
Plameny : Slanař – Kvaček M., Kárník, Málek, Kavalír, Meloun, Černý, Klement, Doležálek, Čermák, Macek, Dvořák, Kvaček L., Křivský, Koubek.
HC Wolfs Hurtova Lhota : Drahozal – Adamec Michal, Adamec Milan, Kerber P., Bouchner, Sochr, Panský, Vodička, Hejkal, Kadlec, Kerber M.

Goly
Domácí : Dvořák (4x), Kvaček L. (2x), Kavalír.
Hosté : Adamec Michal (2x).

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Mussa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.