Sobotní poslední zápasy 4 družstev CHL

V sobotu proti sobě nastoupili na poslední zápasy družstva České Bělé a LÉBL Teamu, poté následoval důležitější zápas, kde Libice vyzvala Vilémov.

Česká Bělá s LÉBL Teamem sehrála utkání v přátelském duchu, neboť ani jednomu teamu o nic nešlo. Ve vyrovnaném zápase vyhrála Bělá 9:7. Poté proběhlo focení a předávání pohárů pro obě družstva.

V utkání Libice Vilémov se čekala výhra libice, avšak průběh utkání, zejména začátek, tomu příliš nenasvědčoval. Nakonec se podařilo Libici přehrát Vilémov s výsledkem 8:5. Obě družstva předvedli dobrý výkon. Libice se tak dostala na 2 místo s náskokem 1 bodu na Plameny, kteří dnes vyzvou Hurtovu Lhotu a pokusí se získat plný bodový zisk aby se opět dostali na stříbrnou příčku. V případě remízy a shody bodů, budou rozhodovat vzájemné zápasy, kde Plameny vedou 2:1. tudíž jim ke 2 místu stačí i remíza.
HC Sokol Česká Bělá – LÉBL Team 9:7 (3:3, 4:2, 2:2)

Sestavy
HC Sokol Česká Bělá : Čermák – Zvolánek, Rakušan P. ml., Haubert, Krejdl, Provazník, Klimeš, Hlaváč, Chlubný M., Chlubný J., Kudláček, Kolář, Slavík, Blažek.
LÉBL Team : Musílek – Lébl J. st., Lébl J. ml., Lébl T., Sláma, Šmíd, Vacek M., Dipold, Holata, Janáček.

Goly
Domácí : Slavík, Zvolánek, Klimeš, Rakušan P. (3x), Haubert, Kolář (2x).
Hosté : Šmíd, Janáček, Vacek M. (2x), Dipold (2x), Sláma.

 

HC Libice n./D. – HC Vilémov 8:5 (1:2, 5:3, 2:0)

Sestavy
HC Libice n./D. : Salaquarda – Horn, Mečiar, Nosek, Cáb, Lorenc, Brzek D., Drahoš, Perka, Peřina, Tunheber, Pelouch, Kadlec, Slanař.
HC Vilémov : Houfek – Havel, Lupták, Kocourek, Lhotský, Špitálník, Kraučuk, Šrámek, Růžička, Hladík.

Goly
Domácí : Lorenc (2x), Tunheber (2x), Horn, Brzek D., Nosek, Slanař.
Hosté : Lhotský (2x), Růžička, Hladík, Špitálník.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Mussa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.